Oyunun hangi yönlerini beğeniyorsun?
Oyunun anime hoş ve renkli grafikler olması çok güzel. Deniz olayı da ayrı bir heyecan. Yapı ve şekil olarak kutluyorum...
Oyunun beğenmediğin yönleri nelerdir?
Oyunda beğenmediğim yönlere gelince yaratık çeşidi bana az geliyor. Yaratıklarda aşırı crit vurma yeteneği fazla. Aşırı crit vuracağına her yaratığın kendi yeteneği olsa daha güzel olur. Görev sayısı 41 e kadar çok güzel ama ondan sonra hiç görev yok. Benim gibi görev yapmayı seven arkadaşlar yaratık kesmekten sıkılıyor ve gına geliyor. Ayrıca karekterlerin birbirine dengesi hiç yok. Bir Gladiator toplu yaratıklara skill olması ama Guardian Swordsman olmaması çok kötü. Bence yeni ve değişik skillerle oyun daha zevkli hale getirilmeli. Daha renkli daha hoş eğlenceli skiller gelebilir. Karekterler hep tek başına kasmaya itiliyor. Bence örnek party yaptığımda belli seviyeye kadar partylerde bir yaratık diyelim kaç exp veriyor 10000k herkese normal tek başıma kastığımda 30000k veriyor. Party sistemindede 30000k versin. Hem böylelikle party yapmaya insanlar itilmiş olur. Bu işlerden ve siz gmlerin sorunlarından anlıyorum çünkü bu konularla ilgili bende çok uğraştım. Private serverlarda fln yaptığım çok güzel eserlerim var. Ama hiçbir zaman sizlere hmn yapın diyemem çünkü bu işler gerçekten ekip işi ve adama ihtiyaç var. Ayrıca düşen eşya çeşitliliği arttırılmalı bunun korean serverıyla karşılaştırıldığında arada dağlar var. Ayrıca upgrade sistemi hiç değilse şansları arttırılmalı. +3 e kadar hiç değilse herkes rahatlıkla yapabilmeli sorunsuz bir şekilde. İtem çok düşüyo deniyor ama bana göre öyle değil. Banada doğru düzgün item düşmüyo. Herkese göre bu çok değişiyo neden böyle bilmiyorum. Herkese soruyorum kimine çok düşüyo kimine az. Expler özellikle lvl 41 den sonra nerdeyse hiç gelmiyor yaratık keserken insanın canı sıkılıyor. Görevler arttırılsın. Zor bile kassak görev sayısı çok olsun. Oyunu eğlenceli hale getirebilirseniz. İnsanları party yapmaya iterseniz bu oyun yemede yanında yat olacak.
Oyunun şimdiye kadar en çok beğendiğin yönü nedir?
En çok beğendiğim yönü skillerdeki renk cümbüşü oluyor. Onlar daha renkli daha neşeli daha güzel hale getirilirse mükemmel olacak.
İkincil Meslekler hakkında ne düşünüyorsun?
Gelelim en ağır konuya ikincil meslekler iyi ama karekterler arasında çok büyük farklar var. Gladiator ve guardian swordsman ve diğer karekterlerin ikincil meslekleri dengeli değil. Buna denge bulunması ve ikisininde oynanmaya itilen tarafları güzelleştirilmeli.
Mühürlü Eşya Sistemi hakkında ne düşünüyorsun?***
Mühürlü eşya sistemi çok güzel ama balık tutarken artık herkes gerekli balıkların çok az çıktığını ve nerdeyse çıkmadığını söylüyor. Şans oranları arttrılmalı. Oyunun genel yapısı olarak şans oranı benim için çok düşük.
Etkinlikler hakkında ne düşünüyorsun? Örneğin Uluslararası Korsan Gibi Konuş Günü, Oktoberfest veya Şükran Günü?
Etkinlikler harika ama resim sadece yeterli değil. Çeşitli oyun içi aktivitelerde düzenlenebilir. Oyun içi aktivite mesela belirli bölgelere gemiyle gidilen arena sahaları kurarsınız. Orada büyük çarpışmalar yapılabilir. Kazanan ilk üçe hediyeler verilir. Nasıl fikir ama...Gemilerle guildler arası savaşlar, normal party kurarak guildler arası karada savaşlar. Ne bileyim eğlenceli daha değişik şeyler.
Oyunda eksik olduğunu düşündüğün bir yön var mı?
Yukardada bahsetmiştim ama bence eksik olarak kara parçaları çok küçük geliyor. Ada sayısı arttırma yada kara parçasını büyütme işlemi yapılabilir. O da uygun değilse kara parçalarının üzerine değişik girilebilecek tek dungeonlar değil de bir çok fazla dungeon koyulabilir. Sisteminiz neye uygun olduğunu bilmediğim için size arttırmalarda bulunuyorum. Eksik bir tarafta benim en çok istediğim pet sistemi getirme. Yanında pet geliştirme. Bir hayvan sahibi olma özelliği. Seninle bir gelişen bir yardımcı. Bu konularla ilgili fikirlerimi almak istiyenler olursa hayal gücüm gelişmiştir gm ve moderatör arkadaşlara yardımcı olurum.
Son zamanlarda yaşadığınız teknik bir sorun var mı?
Son zamanlarda yaşadığım teknik sorun sadece bazen kara parçası geçişlerinde ses gidiyo ve bir hata veriyo ve oyundan düşüyo ama bu söylediğim olay 2 saatte bir ya oluyor ya olmuyor neden kaynaklandığını tabi bilemem.
İşallah Florensia Ekibi bizlere daha güzel bir ortam sağlamak için ellerinden geleni yaparlar ve bizleri sevindirirler....